www.oscargaming.com Новиот Сајт!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeБарајLatest imagesРегистрирајте сеВлез

this is Vicoteka :)

Go down 
5 posters
АвторПорака
RefResh

Број на мислења : 7

this is Vicoteka :) Empty
ПишувањеПредмет: this is Vicoteka :)   this is Vicoteka :) I_icon_minitimeЧет Фед 18, 2010 11:17 am

Ovde pisuvajte vicovi da bide pointeresno na forumov x)
Вратете се на почетокот Go down
RefResh

ПишувањеПредмет: Re: this is Vicoteka :)   this is Vicoteka :) I_icon_minitimeЧет Фед 18, 2010 11:18 am

Малиот Трпе дискутира со татко му:
- Тато, кои се попаметни, татковците или синовите?
- Татковците. - Убедено одговара Трпе.
- А кој ја измислил парната машина?
- Џемс Ват!
- А што не ја измислил татко му?
RefResh

ПишувањеПредмет: Re: this is Vicoteka :)   this is Vicoteka :) I_icon_minitimeЧет Фед 18, 2010 11:20 am

Хомосексуалец, пушач и алкохоличар решиле да се откажат од своите пороци. Тројцата другари отишле кај еден вештерка и таа им кажала дека ако пак се вратат на своите пороци ќе умрат. По 1 месец алкохоличарот не можел да издржи и пробал алкохол, и веднаш умрел. Месец потоа хомосексуалецот и пушачот оделе по улица и здогледале една цигара. Тогаш хомосексуалецот му рекол на пушачот:
- Ако се наведнеш да ја земеш цигарата, и двајцата ќе умреме.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Си биле Македонец, Турчин и Грк и се натпреварувале кој е поголем дебил и кажувале по некоја глупост.
Гркот рекол:
- Јас кога бев во Дубаи седев покрај една фонтана на клупа, фонтаната во тој миг не работеше, а мене по некое време ми се примоча и се помочав в гаќи и наеднаш фонтаната почна да прска на секаде.
Турчинот рекол:
- Кога шетав на плоштад видов една жена на која стомакот и беше подујен. Јас и реков: Тето што ти е тука? Таа ми вели: Бебе тета, бебе. Јас велам: Бебе?! Ами што си го пикнала тука!
Македонецот рекол:
- Поголеми дебили од овие двајца... ЗДРАВЈЕ!!
mArO

Број на мислења : 4

ПишувањеПредмет: this is Vicoteka :)   this is Vicoteka :) I_icon_minitimeВто Фед 23, 2010 1:46 pm

Чак Норис виц:
Цунами

Откога сфатил дека цунамито е штетно за луѓето,Чак Норис престанал да ги пере алиштата во океанот.
Metak

Број на мислења : 3

ПишувањеПредмет: Re: this is Vicoteka :)   this is Vicoteka :) I_icon_minitimeСаб Фед 27, 2010 10:54 pm

Си биле Македонец Грк Баба и згодна Плавуша у Воз.Коа поминувале под 1 тунел се слушнала шлаканица. Плавушава си мислела:изгледа грков сакал мене да ме фати за гз а погрешка ја фатил бабата и оваа го мавнала.Бабата си мислела:грков ја фатил плавушава за гз и оваа го мавнала.Грков си мислел:изглеа македонецов ја фатил плавушава за гз и оваа мислела дека сум јас и мене ме мавна.А македонецов си рекол у себе: OДВАЈ ЧЕКАМ УШТЕ 1 ТУНЕЛ ПАК ДА ГО УДРАМ ГРКОФ xD Twisted Evil
GAME K!NG edyyE

GAME K!NG edyyE

Број на мислења : 11

ПишувањеПредмет: si bile si bile   this is Vicoteka :) I_icon_minitimeНед Фед 28, 2010 11:07 am

Си биле 2 без 3 и влегле у минусVery Happy
AgReSiVeN!

AgReSiVeN!

Број на мислења : 32
Местолокација : Radovis , Macedonia 2420

ПишувањеПредмет: Re: this is Vicoteka :)   this is Vicoteka :) I_icon_minitimeПон Мар 01, 2010 1:00 pm

Си биле два автобуси, едниот бил плав а другиот свртел на десно Smile this is Vicoteka :) Star3 this is Vicoteka :) Affraid
http://www.30mart.com
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: this is Vicoteka :)   this is Vicoteka :) I_icon_minitime

this is Vicoteka :)
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1